Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı
08 Mart 2024

Belediye Başkanımız Sayın Nihat Acar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kadınlar günü tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı, her türlü istismarı reddeden kadın ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz. Bu nedenle kadınları sosyal hayatın içerisindeki en temel güçlerimiz olarak görmekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, ülkenin yaşadığı problemlerin birinci derecede muhatabı olmalarına rağmen, hiçbir fedakârlıktan çekinmeden modern ve çağdaş Türkiye’nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır.

Dünya üzerindeki her kadının, güçlü sesini her yaşında, hiçbir dayatmaya maruz kalmadan özgürce haykırabildiği günler dileği ile, İlçemizin kadınları başta olmak üzere tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.